2021-09-04 07:53:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Azon töröd magad egyre, hogy hogyan is tudnál többet spórolni

Napi horoszkóp szeptember 4-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint optimizmussal vágsz bele a napba, és minden okod meg is van rá. Ma sok olyan dolgot elintézhetsz, amit eddig halogattál, vagy amire nem találtál megoldást. Most az élet szinte tálcán kínálja a lehetőségeket.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma sikerül egy okos döntéssel elejét venni egy vitának, vagy kibékíteni a harcoló feleket egymással. A nyugalmad lehet ma a legerősebb fegyvered, amivel meggyőzhetsz másokat is. Legyél élenjáró a példamutatásban!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne gubózz be tovább, találkozz a barátokkal, vagy menj el valahova, ahol még sosem jártál! De végre ne egyedül! Ha csak a saját magányodat hordozod körbe, akkor a világ csak üres színpad... Találj társat a kiruccanásaidhoz!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Azon töröd magad egyre, hogy hogyan is tudnál többet spórolni. Az önmegtagadás jó lelki sport, de nem minden mérhető pénzben. Van valami, ami ingyen is van, és nagy öröm mégis. Azt keresd!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Remek napra számíthatsz! Valakivel olyan eszmecserébe bonyolódsz, aminek hatására megváltoztatod  a véleményed egy fontos kérdéssel kapcsolatban. A lelki fejlődés ideje a mostani.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Igazán elkényeztet a sorsod. Ma is ráébredhetsz, hogy mennyien szeretnek téged, és gondoskodásuknak hála, mennyi mindent kaphatsz is tőlük. Csak említsd meg, mire lenne szükséged, és már meg is kapod.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma ismét el kell gondolkoznod azon, hogy mit is kellene kezdened az életeddel. Nagyjából sínen érezheted magad, de te mégis mindig többre vágysz. Ne félj, a cél hamarosan rád talál. Igyekezz minél reálisabban értékelni a helyzetedet.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne csak várd a nagy lehetőséget: vedd is észre, használd is ki! Minden pillanat új eshetőséggel szolgál, csak legyen merszed élni is velük. Még az is előfordulhat veled, hogy jónak találtatik, és éppen ettől rettensz meg.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Néha hajlamos vagy úgy viselkedni, mintha körülötted forogna az egész világ. Aztán meg meglepődsz azon, ha mások ezt nem így gondolják. Az ilyen gondolkodásmód épp, hogy népszerűtlenné tehet. Láss meg mást is!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ne akarj parancsolgatni: a kedvességeddel most sokkal többre mehetsz, mint az elvárásokkal. Ha szeretnek téged, akkor szívesebben adnak többet is, mint amit elvártál, vagy reméltél volna. Különösen igaz ez a társkapcsolatban.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben hajlamos vagy a csalódottságra. Persze, ezt úgy is értékelheted: végre tisztán látsz. Ami a fájdalom oka, egy új kiindulás alapja is lehet. Próbáld meg átértelmezni a helyzetedet. A csillagok most segítenek ebben.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Egy régi terved a megvalósulás küszöbére ért. Azért ne kapkodj, várd meg, hogyan alakulnak a dolgaid. A végén lesz a legnagyobb türelemre szükséged. De így lesz majd a legjobb is, amit elterveztél.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: